Сега като се прибирах нещо и стана на моята алфица,издава странен шум се едно мели нещо или виещ лагер независимо дали съм на скорост или не ,шума не е от двигателя като пипна спирачката шума изчезва. Дали е лагер на главина и преди ми се е скапвал лагера ма такъв шум не бях чувал а и не можах да чуя много добре дали е точно отдясно или по към средата , като тръгна да ускорявам също изчезва АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МЕ ОРИЕНТИРА БЛАГОДАРНОСТИ ! АЛФАТА е 1.9 тд ако има значение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA 145 нещо и стана помагайте
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от budged3d Покажи съобщениеАми в района на кв.Гео Милев в близост до Скай Сити зад един блок бях на гости примерно от 19 до 21 часа ,сигурно ако беше стояла цяла нощ колата щеше да е по дИсковеAlfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от budged3d Покажи съобщениепроблема е решен някой просто е искал да ми сваля джантите и я е приготвял,има опасни хора ще ме пребият ей .
аз така съм се прибирал с 2 болта....
Comment
-
Първоначално публикувано от ducky Покажи съобщениесамо да вметна, че болтове се развиват когато не са добре стегнати, развиват се и когато джантата не стъпва плътно по главината (тогава задължително втулки)
аз така съм се прибирал с 2 болта....sigpic
145 1.6ts 16v 97г.
Comment
-
Първоначално публикувано от roshaf Покажи съобщениеТочно така. Аз по принцип като стягам джантата после минавам 100 200 метра и стягам пак. Онзи ден повторното стягане го забравих и щеше да стане беля. В движение се чуваше все едно е спукана гумата - и четирите болта се бяха развили.'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщениепроблем има и при стягане с пистолет - зависи колко го натяга пистолета де, но аз си ги пристягам с кръстачката
Comment
Comment